Luc Timmermans, de Belgische importeur van Malts of Scotland en tevens eigenaar van onafhankelijk bottelaar Thosop (herinner u de prachtige Handwritten Labels-reeks), geeft de toorts door.

Na eerst overdracht van Whiskysamples.eu aan Jeroen van The Bonding Dram laat hij nu Malts of Scotland en Thosop in handen van Dominiek Bouckaert, bekend van zijn bijdragen aan het magazine Whisky Passion, begenadigd whiskykenner, bestuurslid van Fulldram én natuurlijk lid van Lindores, de Whiskyclub van het Jaar 2011.

Achter de schermen zal Luc nog steeds helpen bij het selecteren van de vaten voor Thosop, maar voor de rest lijkt het er sterk op dat hij met whiskypensioen gaat. Of toch niet? Wetende welke passie Luc voor de gouden nectar heeft, lijkt het ons niet onwaarschijnlijk dat hij binnenkort de whiskywereld opnieuw op zijn grondvesten doet daveren met één of ander prachtig whiskyproject. Alvast iets om naar uit te kijken.

We wensen Dominiek heel veel succes met deze nieuwe uitdaging.