Het is nog wachten tot zaterdag 12 december en dan is het zover.

Dan is de Duvel Distilled beschikbaar in de Duvelshop op de brouwerij (zie ook ons bericht van 30 oktober of hun officiële website), die voor de gelegenheid langer zal open blijven.

Ondertussen hebben we al vernomen dat de eerdere limiet van 1 fles per persoon niet langer van toepassing is. Je zou toch twee flessen kunnen krijgen. Misschien loopt het niet zo storm voor deze nieuwe telg aan het Belgische whiskyfirmament? Of zijn er andere elementen die spelen?

Voor degenen die liever eerst proberen (of de verzamelaars van miniaturen zoals ondergetekende) zijn sinds enkele weken flesjes van 5 cl toegevoegd aan een bak Duvel, het populaire bier. Blijkbaar zijn deze ondertussen al bijzonder moeilijk te vinden. Maar misschien heb je geluk. Ik heb – dankzij een collega – alvast een miniatuurtje in het vizier.

Ondertussen heb ik mijn vader en broer afgevaardigd om zaterdag 12/12 te gaan aanschuiven (ikzelf ben helaas belet) en enkele van de 2.750 flessen op de kop te tikken. Ze zouden zo’n 30 EUR gaan kosten. Mocht u ook zo’n fles willen, aarzel dan niet mij onmiddellijk te contacteren en ik zal zien wat ik kan (laten) doen (maar geen beloftes!).

Slàinte!