De categorie Whivie!Wie? is bedoeld om je even voor te stellen. Dit is natuurlijk volledig vrijblijvend. Maak gewoon een nieuw bericht aan in deze categorie.

Je schrijft zoveel of zo weinig als je zelf wil.

Laat ik even het goede voorbeeld geven.

Naam: Mark Dermul (°1970)
Locatie: Gent, België
Favoriete whisky: Auchentoshan

De wereld van whisky is relatief nieuw voor me. Ik proef/drink nog maar 5 jaar en ben pas sinds een paar maanden intensief met het levenswater bezig.

Heel wat van mijn vrienden en kennissen zitten in een soortgelijke situatie, waardoor het idee ontstond om iets voor hen te doen. Whivie! is daarvan het resultaat.

Ik ben nog in volle ontwikkeling – smaakgewijs bedoel ik dan – en nog niet helemaal klaar voor de bijzonder rokerige dram. Maar de zachtere Lowlands, alsook de Ierse whiskey, gaan er alvast vlotjes in.

Ik hoop met Whivie! een site in het leven te roepen die een thuis zal kunnen worden voor zowel beginners als geoefende proevers en dat we op die manier van elkaars ervaringen kunnen leren.

Zodoende hoop ik op termijn zelf enkele tastings te kunnen organiseren en wie weet zelfs een eigen botteling in de niet eens zo verre toekomst.

Welkom aan alle… euh… Whivieanen? Whiviers? Whi… ja, laat ons het gewoon Whivies noemen!

Slainte!

Mark