Glenmorangie heeft momenteel haar hoofdkwartier in Broxburn, West Lothian, maar kondigde aan van plan te zijn te verhuizen naar het prestigieuze ‘The Cube’-gebouw in het oosten van Edinburgh, de Schotse hoofdstad.

De verhuis zou rond moeten zijn tegen september 2010. Volgens woordvoerders van Glenmorangie werd gekozen voor de nieuwe locatie omwille van de ‘excellente transportmogelijkheden en leefbaarheid’.

Ook de nieuwe bottelaarij op de Alba Campus in Livingston ondergaat grote vernieuwingswerken. Deze speciaal voor de distilleerderij opgetrokken bottelarij zal hen in staat stellen de productie op te voeren om de verhoogde vraag naar Glenmorangie en Ardbeg whisky te kunnen blijven volgen.

Paul Neep, the CEO van Glenmorangie, zei: ‘Onze verhuis naar het centrum van Edinburgh, Schotlands’ cosmopolitische hoofdstad, is de volgende opwindende stap in de voortdurende ontwikkeling van de Glenmorangie Company.’

The Cube werd ontworpen door Allan Murray Architects, gebouwd door Sir Robert McAlpine en is eigendom van het Duitse immobiliënreus IVG.

Origineel artikel op BCC News.