Vorig jaar organiseerden de Beerlovers, Winelovers en Maltlovers een gloednieuw festival in hartje Antwerpen: MEUG. Het unieke concept van het samenbrengen van deze drie dranken bleek een schot in de roos. De eerste editie, die doorging op 30 april 2016, trok een volle zaal.

Dit jaar breidt MEUG uit met een Friday Afterwork (6 EUR, inclusief 5 drankbonnen) op vrijdag 17 februari (van 16u tot 22u), alvorens de deuren op zaterdag 18 februari open te gooien van 14u tot 22u (15 EUR, inclusief 5 drankbonnen).

Niet minder dan 40 standhouders (waarvan 8 buitenlandse) zullen meer dan 150 verschillende soorten bier, wijn en whisky presenteren. Er worden ook 5 intieme (nou, ja) ‘have-a-tasting-with’-sessies gehouden (12 EUR), waarin je in kleine groepjes drie drankjes in het gezelschap van een expert ter zake kan degusteren.

Voor de whiskyliefhebbers onder ons is er een schitterend aanbod: Anverness, Beacon Spirits, Brachadair, Cinoco, Claxton’s, Dram242, Gunther Vaes, Liquid Art, Pernod Ricard, Premium Spirits, The Nectar en de Whisky Mercenary.

Niet twijfelen, want ge MEUGt gerust zijn dat het weer de moeite zal lonen.

MEUG

Vrijdag 17 en zaterdag 18 februari 2017

Zuiderpershuis – Waalse Kaai 14

2000 Antwerpen

www.meug.be