Op zaterdag 30 april 2016 gaat in het Antwerpse Zuiderpershuis een gloednieuw festival van start, een organisatie van de Beerlovers, Winelovers en Maltlovers, die clubs met hun eigen voorkeur voor het betere vloeibare werk.

Het unieke aan MEUG (als geboren Sinjoor vind ik dat een geweldige naam, overigens) is dat dit het eerste tastingfestival wordt waar deze drie dranken worden samengebracht.

De 37 standhouders zullen meer dan 125 verschillende soorten bier, wijn en whisky presenteren. Of er heerlijke cocktails mee maken, echt waar. Of wat te denken van een biercocktail met Auchentoshan American Oak?

Het festival opent de deuren om 14u00 en schenkt tot 22u00. Om 22u30 ten laatste kruipt u in de taxi, want dan gaan de deuren dicht. Tickets via de site kosten 10 EUR (op de dag zelf aan de deur betaalt u 13 EUR). De waarborg voor uw proefglas is 5 EUR en drankbonnen zijn er voor 1 EUR per stuk.

Er zijn drie leuke tastingroutes uitgestippeld waaraan u kan deelnemen voor 15 EUR, die luisteren naar de leuke namen ‘Bad Boys’, ‘Sightseeing’ en ‘Hopelessly Romantic’.

De moeite? Het zal wel zijn. Doén! Op dit festival vindt iedereen ongetwijfeld zijn… meug!

MEUG

Zaterdag 30/04/2016

Zuiderpershuis

Waalse Kaai 14

2000 Antwerpen

www.meug.be