Vier jaar lang hebben ze er aan gewerkt. De halve wereld hebben ze er voor rondgereisd.

Meer dan 2.500 whisky’s hebben ze geproefd. Je moet er wat voor over hebben.

Maar uiteindelijk is hij klaar: Whisky voor Iedereen, het boek!

In 297 kleurrijke pagina’s leggen Mark, Ilse en Niek haarfijn uit waar whisky vandaan komt, geven ze met verve een streepje geschiedenis en leggen ze het productieproces uit in een taal die voor iedereen begrijpelijk is. Ze reiken ook een aantal tasting notes en recepten aan. Niet minder dan 6 whiskylegendes worden geïnterviewd, zowel in Schotland als op eigen bodem. Vier reisverhalen van Schotland naar Australië, voorbij Japan en terug brengen u in de verleiding om zelf whiskypelgrim te worden. Het geheel werd opgefleurd met meer dan 300 prachtige kleurenfoto’s en een handige woordenlijst.

Met dit boek ben je gewapend om de wondere wereld van whisky te gaan ontdekken.

Slàinte!

Titel: Whisky Voor Iedereen

ISBN: 9789402145564

Auteurs: Mark Dermul, Ilse Everaert, Niek Verniers

Adviesprijs: 39,99 EUR

Release evenement 16/03/2016 om 19u te Kalken

Op woensdag 16 maart, van 19u tot 21u30, heten we u van harte welkom in het WijnAtelier te Kalken op de grote voorstelling van het boek.

Tijdens de voorstelling kan u nader kennis maken met de auteurs en desgewenst één van de 100 eerste exemplaren laten signeren door de auteurs.

Bovendien zal er een whiskybar geopend worden om de release meteen goed in te zetten.

Dit evenement, whiskybar incluis, zijn volledig gratis. De aankoop van het boek wordt geapprecieerd, maar is uiteraard volledig vrijblijvend. Er zullen inkijkexemplaren ter beschikking liggen.

Om er voor te zorgen dat er voldoende glazen, hapjes en drankjes aanwezig zijn, verzoeken wij u beleefd om ons per mail te laten weten of u op dit evenement aanwezig kan zijn.

Dat doet u door ons een mailtje te sturen naar info@whivie.be met vermelding van uw naam en met hoeveel personen u wenst langs te komen.

Uw aanwezigheid wordt erg op prijs gesteld.

Praktisch

Het WijnAtelier, Gaverstraat 55, 9270 Kalken.

Woensdag 16 maart 2016.

Deuren: 19u00

Einde: 21u30