Het ‘dank u’-avontuur wordt weer vervolgd.

Gisteren nam ik mijn voormalige team van medewerkers op sleeptouw voor een afscheidsfeestje (en tevens voor mijn 40e verjaardag, natuurlijk).

We zijn gezellig gaan aperitieven en steengrillen in Brugge om daarna de pikorde te bevestigen door middel van een partijtje bowling. Helaas werd ik tweemaal tweede, ondanks scores van 109 en 125.

Andy, degene die eerst werd met 175 punten in zijn eerste match, weet nu al dat zijn bonus 2009 gehalveerd wordt smiley. Ook een dikke proficiat aan Gunther die in de tweede manche eerst eindigde met 143.

De gezellige avond werd ingezet met een aperitiefje (helaas geen goeie single malts op de kaart, dus was ik beperkt tot een Jack Daniel’s, een Famous Grouse en een J&B – de laatste is mij niet bevallen en krijgt daarom het predikaat ‘Junk & Bullshit’ van me).

Daarna werden de geschenkjes uitgewisseld en ik ben er zeer blij mee.

Van mijn ex-team, waar ook Whiviërs Jan en Reza deel van uitmaakten, kreeg ik namelijk de VivaBox Whisky die vier miniaturen bevat, zijnde

– Glenfiddich 12 Year Old
– Macallan 10 Year Old Fine Oak
– Balvenie 12 Year Old Double Wood
– Laphroaig 10 Year Old

Daarnaast zit er nog een tegoedbon in om één van deze vier aan te schaffen in een 70cl fles, alsook een bon voor 3 gratis distilleerderijbezoeken en een tasting glas!

Maar daar hield het feestje niet op! Bovendien kreeg ik van Sonja nog een afscheidscadeautje (we trokken namen om voor elk één geschenkje te kopen) en kon ik nog twee 10cl samples toevoegen van deze bijzonder mooie dram:

– Glencadam 10 Year Old
– Bunnahabbhain 11 Year Old

U kan er op rekenen dat de tasting notes niet al te lang op zich zullen laten wachten!

Bij deze wil ik mijn voormalig team nog eens extra in de bloemetjes zetten en van harte bedanken voor een fantastisch 2009. We zitten dan misschien niet meer in hetzelfde team, we zitten gelukkig nog op dezelfde dienst. Dus het is niet ‘uit het oog, uit het hart’ en dat is toch een beetje een troost voor me.

Annelies, Ann, Sonja, Melissa, Andy, Günther, Jan, Reza: wat een team en wat een teamspirit! Het was een eer met jullie te mogen samenwerken. Het ga jullie goed.