Met amper verholen trots stellen we graag deze nieuwe website en blog aan u voor.

Whivie! staat voor Whisky voor iedereen!

Naast de website www.whivie.be, waarop we al de informatie verzamelen die zowel beginners als connoisseurs zal boeien, hebben we deze blog in het leven geroepen om de laatste nieuwtjes te melden, aankondigingen van nieuwe bottelingen te publiceren en tasting notes met u te delen.

En het kan een interactieve bedoening worden. Wij willen ook graag van u horen! Heb je een lekkere dram geproefd en wil je het wereldkundig maken, aarzel dan niet ons te contacteren. We nodigen je graag uit een Vriend van Whivie te worden, zodat je je eigen schrijfsels – al of niet in beschonken toestand – hier kwijt geraakt.

Let wel: we zijn zelf nog maar net begonnen de wereld van de whisky te ontdekken, dus verwacht geen hoogdravende expertise van ons. Het is juist de bedoeling om samen met jullie het heerlijke levenswater te ontdekken.

Wij zijn ook geen journalisten of taalpuristen, dus een tik- of spellingsfout moet je ons maar vergeven. Vergeet ook niet dat we de meeste teksten schrijven met een glas naast ons keyboard.

Alle gekheid op een stokje: wij zijn voor verantwoord drankgebruik.

Enfin, genoeg gezeverd voor deze eerste blogpost.

Slainte!

Mark.