Blog Image

WhivieBlog

Whisky voor iedereen!

'Whivie' staat voor Whisky voor iedereen. Het is een site waarvan we hopen dat hij u zal helpen whisky in al zijn facetten te leren appreciëren. Je kan alle informatie terugvinden op onze website whivie.be en op deze blog publiceren we graag de laatste nieuwtjes alsook de tasting notes, evenementen en ga zo maar door. Uw suggesties zijn natuurlijk van harte welkom!

Whivie’s RSS-Feed

Lees dit eerst! Posted on 26/07/2019 16:44

Velen onder jullie blijven op de hoogte van onze blogposts via onze RSS-feed.
Echter, het blog werd onlangs verhuisd naar een gebruiksvriendelijkere WordPress-omgeving (waar u als lezer niets van zou mogen merken), wat resulteerde in een nieuwe RSS-feed.

Daarom, om er zeker van te zijn dat u niets hoeft te missen, verzoeken we u om de RSS-feed aan te passen.

De nieuwe RSS-feed: https://blog.whivie.be/?feed=rss2.

Pas het vandaag nog aan en blijf op de hoogte van elke nieuwe publicatie op ons blog!Registreren op WhivieBlog

Lees dit eerst! Posted on 29/10/2009 12:03

Wil jij ook berichten kunnen plaatsen (er van uit gegaan dat ze natuurlijk relevant zijn voor de Whivies), registreer je dan voor WhivieNews via de website.

Dan krijg je van ons een uitnodiging met paswoord zodat je kan inloggen op de WhivieBlog, berichten en reacties kan plaatsen en zelfs vrienden uitnodigen.

Klik hier om je in te schrijven op WhivieNews en je paswoord voor WhivieBlog te ontvangen.

We kijken alvast uit naar je schrijfsels.

We vragen enkel dat je een aantal spelregels in acht neemt:

1) uw schrijfsel zoveel mogelijk in (correct) Nederlands (een spelling checker kan wonderen doen).

2) ze hebben een toegevoegde waarde voor whiskyliefhebbers.

3) ze zijn geen schaamteloze reclame, dus niet-commerciëel van aard (met uitzondering van aankondigingen van onze sponsors, natuurlijk). Wenst u ook uw commerciële berichten hier te plaatsen, contacteer ons dan voor de voorwaarden.

4) u toont respect voor de andere Whivies (wat niet wil zeggen dat u het niet oneens mag zijn of geen eigen mening mag hebben, maar schelden helpt niemand en zal resulteren in banning)

Ziezo, ’t is al!

Slainte!For international drammers!

Lees dit eerst! Posted on 28/10/2009 21:34

This site is specifically for the Belgian (or Dutch) drammers, hence it will be completely in Flemish (Dutch). But do not despair if you are from another country and don’t speak our language.

There is an extremely good website for international whisky lovers: the Whisky Social Network, otherwise known as Connosr.

I am a member there as well (look for markjedi1), since it’s such a good site, with some enthusiastic drammers with loads of expertise to share.

Check it out!

And for those who do master Flemish, there is no reasons why you shouldn’t visit both!

Slainte! Whivie!Whivie! gaat online

Lees dit eerst! Posted on 28/10/2009 21:04

Met amper verholen trots stellen we graag deze nieuwe website en blog aan u voor.

Whivie! staat voor Whisky voor iedereen!

Naast de website www.whivie.be, waarop we al de informatie verzamelen die zowel beginners als connoisseurs zal boeien, hebben we deze blog in het leven geroepen om de laatste nieuwtjes te melden, aankondigingen van nieuwe bottelingen te publiceren en tasting notes met u te delen.

En het kan een interactieve bedoening worden. Wij willen ook graag van u horen! Heb je een lekkere dram geproefd en wil je het wereldkundig maken, aarzel dan niet ons te contacteren. We nodigen je graag uit een Vriend van Whivie te worden, zodat je je eigen schrijfsels – al of niet in beschonken toestand – hier kwijt geraakt.

Let wel: we zijn zelf nog maar net begonnen de wereld van de whisky te ontdekken, dus verwacht geen hoogdravende expertise van ons. Het is juist de bedoeling om samen met jullie het heerlijke levenswater te ontdekken.

Wij zijn ook geen journalisten of taalpuristen, dus een tik- of spellingsfout moet je ons maar vergeven. Vergeet ook niet dat we de meeste teksten schrijven met een glas naast ons keyboard.

Alle gekheid op een stokje: wij zijn voor verantwoord drankgebruik.

Enfin, genoeg gezeverd voor deze eerste blogpost.

Slainte!

Mark.