UPDATE 17/03 om 19u58

Zowel de Glen Keith als de Littlemill zijn bij deze ‘geshared’ (bedankt Lukie en Expensivevino), dus ik zoek niet langer kandidaten. Als er natuurlijk nog telkens twee namen opduiken ben ik zeker bereid nog een extra fles te kopen.

Whivies,

Volgende vrijdag ga ik naar de Malts of Scotland tasting in Zottegem en ik moet bekennen, ik heb mijn oog laten vallen op deze twee flessen:

Littlemill 1990/2010, 54,3% Bourbon Barrel, cask 915, 142 bts
Glen Keith 1990/2010, 52,1% Bourbon Barrel, cask 13678, 232 bts

Ze gaan beiden iets van een 70 EUR kosten, vermoed ik (niet 100% zeker, maar het zal niet veel schelen), maar mijn drambudget voor deze maand is er bijna door smiley

Vandaar mijn oproep via het Blog om te zien in hoeverre er interesse is om aan bottle sharing te doen. Ik beschik over de exacte flessen (leeg dan, natuurlijk) van de vorige tasting, dus kan makkelijk een halve fles overgieten. Ik wil graag de aangekochte fles voor de helft verkopen (de koper krijgt dus de originele fles voor de helft geledigd, ik hou de andere helft, die ik heb overgegegoten in één van mijn lege flessen).

Kostprijs : 50% van wat ik vrijdag zal betalen + 6 EUR verzending (tenzij je hem komt ophalen).

Geïnteresseerden mogen zich via comments op deze post kenbaar maken. Let op: ik wil slechts één kandidaat per fles (ik wil namelijk minstens de helft zelf houden, samples kunnen achteraf nog altijd geruild worden). Dus first come, first served.

Dank voor uw begrip terzake (gelieve dan ook enkel je naam op te geven als je effectief van plan bent de halve fles over te nemen, natuurlijk).

Wie wil een halve fles Littlemill 1990 en/of Glen Keith 1990 met me delen?

Alvast bedankt!