Ik vond het zeer jammer dat ik niet tot in Kortrijk geraakt ben voor het WWWF, maar het bezoek van Sven heeft mijn dag toch nog goed gemaakt. Want hij had een geschenkje bij (wat hij niet had hoeven doen, maar ik ben er toch zeer blij mee). Mijn cabinet werd uitgebreid met een Tyrconnell 10 Year Old Port Casks.

Bovendien mocht ik voor mezelf en onze gezamenlijke vriend en Whivieblogger Niek ook samples aftappen van zijn Lagavulin 1993 Distiller’s Edition en zijn Classic of Islay, een cask strength dram van 58,1%.

Voeg daar het flesrestje van mijn vader’s Macallan 10 Year Old Cask Strength aan toe (58,4%) en je begrijp meteen dat de teller op 250 whisky’s staat.

Mijn vrouwtje begint zich stilaan zorgen te maken: ‘Al drink je nu twee whisky’s per dag, dan heb je nog genoeg voor de komende vier jaar!‘ En gelijk heeft ze. smiley