Blokkeer alvast zondag 18 juni in uw agenda, want dan gaat de allereerste editie van Global Spirits Expo door, van 12u tot 20u in het adembenemende San Marco Village in Schelle.

De beurs is gratis toegankelijk voor particulieren en professionals die op zoek zijn naar nieuwe smaken en dit alles in een prachtig kader.

De nadruk bij GSE ligt op het (her)ontdekken van bekende en minder bekende spirits. Maar dat is niet alles. Er zullen ook foodtrucks zijn om uw honger te stillen, lifestyle producten om u in luxe te baden en entertainment om u in een goed humeur te houden!

San Marco Village is makkelijk bereikbaar met de wagen (gratis parking voorzien!), maar ook met het openbaar vervoer. Je kan er ter plekke fiches kopen om te proeven. Dit lijkt ons een uitgelezen kans om in een mooi kader enkele spirits te gaan (her-)ontdekken!

Professional?

Bent u zelf professional en heeft u interesse om als standhouder aan te treden, dat kan natuurlijk ook. GSE heeft nog enkele standen beschikbaar, maar u moet er snel bij zijn. Geïnteresseerden kunnen bijkomende info opvragen op info@globalspiritsexpo.com, maar bellen kan ook: 0474/84.18.59 (Boris Wassenaar) of 0493/71.03.92. (Dimitri Van Thuys). Ontdek ook zeker hun Facebookpagina.

Wie weet lopen we elkaar daar wel tegen het lijf!

May the Malt be with you!