In 2016 zagen we de release van vier geweldige single malts in MMM’s Animal Series: Craigellachie 2008 (The Ape), Tamdhu 2008 (The Tiger), Armorik 2008 (The Python) en Caol Ila 2006 (The Elephant). Daarnaast werd de zomer ook nog opgefleurd met de Interludium Gin, gestookt door Erik Molenaar van de Nederlandse Wagging Finger Distillery.

Het plan is om ook in 2017 niet minder dan 4 single malt bottelingen van een single cask te lanceren, opnieuw in de bijzonder beperkte oplage van 50 flessen. Je zal er dus snel bij moeten zijn als je hier een flesje van op de kop wil tikken, want de vorige releases waren telkens zeer snel uitverkocht. Bovendien beperken we de bestellingen tot 1 fles per liefhebber. En neen, ondanks de grotere vraag zijn we niet van plan dat aantal te verhogen. We willen graag de exclusiviteit behouden.

Ons motto blijft immers hetzelfde: Great taste in small numbers. We willen grootse smaak in kleine aantallen brengen. Het zullen malts worden die betaalbaar en goed zijn zodat iedereen er van kan genieten. Wees gerust dat de jacht op speciallekes geopend is.

Na de Animals kozen we als thema voor 2017 Galaxy, verwijzend naar het feit dat Mark & Manny beide grote sci-fi (in het bijzonder Star Wars) fans zijn. Ook deze zomer zal een nieuwe gin uw deel kunnen zijn. Deze keer laten we onze Interludium stoken in België. De Interludium II zal een heel ander karakter hebben!

De website werd in een volledig nieuwe kleedje gestoken en op maandag 6 februari (om 18u) wordt de eerste release aangekondigd. En het zal meteen een schot in de roos zijn: een eilandwhisky van 20 jaar oud! Remember: 50 bottles only! Dus zorg dat je dit niet mist.

Wil je meer weten over Mark en Manny’s Malts, surf dan als de bliksem naar onze webstek op www.mmmalts.com en zet hem bij je favorieten. En like onze Facebook-pagina vandaag nog; zo blijf je op de hoogte van onze avonturen en weet je onmiddellijk wanneer we onze eerste release in de Galaxy Series lanceren.

Mark & Manny

WWW.MMMALTS.COM